18. marraskuuta 2016

Oppimispäiväkirja vko 46

Oppimispäiväkirja vko 46

Maanantai
Maanantaina oli fysiikkaa, englantia ja työelämän taitoja, jolloin kirjoitimme käsikirjoitusta hyvä asiakaspalvelutilanne -videota varten. Kun käsikirjoitus oli valmis, luimme sen opettajalle ja hieman parantelimme sitä ja lisäsimme sisältöä. Kuvasimme myös videota sen verran mitä ehdimme. Loppu päivästä oli äidinkielenkoe ja lopuksi oli vielä ryhmäohjaajan tunti, jossa käsiteltiin tarkemmin tulevia työssäoppimispäiviä.

Tiistai
Tiistaina oli äidinkieltä, matikkaa ja minä parturi-kampaajana tunteja. Koko päivä meni siihen, kun viimeisteltiin unelma asiakaspalvelija -piirustus ja kuvattiin hyvä asiakaspalvelutilanne -videota.

Keskiviikko
Keskiviikkona oli matematiikkaa, äidinkieltä ja minä parturi-kampaajana tunnit. Aamulla suunnittelimme, mitä myymme joulutorilla ja sovimme myös mitä kukin ryhmästä sinne tekee ja hinnoittelimme hinnat. Joulutorin suunnittelun jälkeen laskimme kaikki loput matikan tehtävät. Kuvasimme myös hyvä asiakaspalvelutilanne -videota hieman. Loppupäivästä tuli vielä kahden eri ryhmän koululle kutsumat yrittäjät kertomaan yrityksistään (Headline ja Tangle) ja vastaamaan ryhmän keksimiin kysymyksiin. Sitten vielä juuri ennen kotiin pääsyä katsottiin marjon kanssa jokaisen blogista oppimispäiväkirjan sisältöä ja saatiin palautetta niistä.

Torstai
Torstaina meillä oli fysiikkaa, matematiikkaa ja työelämäntaitoja. Fysiikan tunneilla teimme kaikki loput keskeneräiset tehtävät. Matikan tunneilla opettaja katsoi ja tarkisti kaikki matikan tehtävämme. Loppupäivän kuvasimmekin Huono asiakaspalvelutilanne -videota, ja loppupäivästä piti vielä olla ryhmäohjaajan tunti, mutta ei ollutkaan joten pääsimme kotiin. 

Perjantai
Perjantaina olisi ollut matematiikkaa ja äidinkieltä, mutta koska ryhmäni on tehnyt kaikki tehtävät eikä tekemistä enää hirveästi ole niin pidimme opettajien luvalla vapaapäivän.

Tämä oli toiseksi viimeinen tiimioppimisen viikko ja harmittaa hieman, että kohta tämä on ohi. Olemme ryhmän kanssa paria tehtävää vaille valmiita, mutta aina välillä jotain pientä tekemistä löytyy. Tällä viikolla en oikein oppinut mitään uutta, sillä teimme lähinnä vain keskeneräisiä tehtäviä. Kuitenkin hyvä viikko takana ja paljon saatiin taas aikaan ja olen tyytyväinen, että saimme ryhmäni kanssa paljon keskeneräisiä juttuja tehtyä. :)

1 kommentti: