12. marraskuuta 2016

Oppimispäiväkirja vko 45

Oppimispäiväkirja vko 45

Maanantai
Maanantaina päivä alkoi fysiikalla, jossa vastasimme opettajan antamiin kysymyksiin liittyen esim. laseriin ja aurinkolaseihin. Fysiikan jälkeen oli englantia, jolloin teimme minä parturi-kampaajana ja työelämäntaidot  piirustus tehtävää. Loppu päivästä oli työelämäntaitoja, jolloin teimme kyseisiä tehtäviä.

Tiistaina
Tiistai päivä alkoi äidinkielellä, jolloin teimme vähän kaikennäköisiä tehtäviä en muista tarkkaan, mitä teimme. Äidinkielen jälkeen oli matikkaa, jossa myös muistaakseni teimme joitain muita keskeneräisiä tehtäviä tai laskimme matikkaa, sillä saimme lisää tehtäviä. Loppupäivästä oli vielä Minä parturi-kampaajana, jolloin marjo piti meille tunnin ja puhuttiin kaikennäköistä.

Keskiviikko
Keskiviikko aamulla oli matikkaa jonka jälkeen oli äidinkieltä. Matikassa laskimme mm. kuinka paljon tuotteita menee hiustenpesussa (shampoo,hoitoaine,vesi) ja paljonko se maksaa. Loppupäivästä oli minä parturi-kampaajana tunnit, jolloin ryhmäni koululle hankittu yrittäjä tuli Merinellistä esittelemään työntekijänsä kanssa liikettään, ja vastaamaan ryhmäni keksimiin kysymyksiin.

Torstai
Torstaina oli fysiikkaa, jolloin kävimme tehtäviä läpi ja arvioimme ryhmässä, minkä numeron koko ryhmä saisi ja myös henkilökohtainen numero jokaiselle ryhmän jäsenelle. Fysiikan jälkeen oli englantia, jolloin suunnittelimme asiakaspalveluvideota, joka pitää kuvata englanniksi ryhmän kanssa. Loppupäivästä oli vielä työelämän taitoja, jolloin teimme keskeneräisiä tehtäviä.

Perjantai
Perjantaina oli lyhempi koulupäivä pääsimme jo puoli yksi. Aamusta oli matikkaa, jossa laskimme matikkaa mm. arvolisäverolaskuja. Loppupäivästä oli äidinkieltä, jossa saimme harjoitustehtäviä koetta varten ja teimme niitä.

Mielestäni tiimillämme menee edelleen hyvin. Olemme vieläkin aikataulussa ja jopa hieman edelläkin. Mielestäni olimme tällä viikolla ahkeria ja saimme paljon aikaan, sekä monia tehtäviä valmiiksi ja saimme myös esiteltyä tehtävän muillekin. Opin tällä viikolla paljon opin mm. äidinkielestä paremmin yhdysviivan käyttöä ja oikeinkirjoitusta. Lisäksi opin mm. matikasta, kuinka lasketaan arvolisäverolaskuja, sillä en niitä yllä asteen jäljiltä enää kauheasti muistanut. Opin myös vielä fysiikasta mitä kaikkea laserilla voi tehdä, sillä en laserista paljoa tiennyt. Opin siis paljon uutta ja sain lisätietoa vanhoihin juttuihin. :)
 

1 kommentti: