7. marraskuuta 2016

Oppimispäiväkirja vko 44

Oppimispäiväkirja vko 44

Maanantai
Maanantaina opiskelimme fysiikkaa mm. laskimme paljonko vettä kulutamme ja vertailimme hehkulamppua ja LED-lamppua ja englantia mm. opettelimme kasvon ja ylävartalon osia, sekä teimme työelämätaito kurssin tehtäviä. Iltapäivällä Goldwellin edustaja Riku oli esittelemässä KAO Salon Division toimintaa ja Goldwellin tuotteita.

Tiistaina
Tiistaina opiskelimme äidinkieltä ja laskimme matematiikasta viimeiset tehtävät loppuun, eli saimme kaikki matikantehtävät laskettua. Loppupäivästä teimme vielä minä parturi-kampaajana tehtäviä.

Keskiviikko
Keskiviikkona oli matikkaa, mutta ei ollut enää laskettavaa joten teimme muistaakseni äidinkielen tehtäviä. Ja teimme loppupäivästä taas minä parturi-kampaajana tehtäviä ja rästejä.

Torstaina
Torstaina fysiikassa etsimme vastauksia opettajan antamiin kysymyksiin, jotka käsittelivät mm. sitä mitä hiuksessa tapahtuu, kun sitä suoristetaan suoristusraudalla. Englannissa mm. opiskeltiin kertomaan hiuksista ja ulkonäöstä englanniksi. Loppupäivästä oli vielä työelämätaitoja jolloin teimme kurssin tehtäviä, sekä rästitehtäviä.

Perjantai
Perjantaina oli matematiikkaa ja äidinkieltä, jolloin muistaakseni teimme äidinkieli 3:n tehtäviä ja teimme muita keskeneräisiä tehtäviä.

Mielestäni tiimityöskentely toimii edelleen hyvin, ehkä jopa paremmin kuin viimeviikolla. Ollaan tutustuttu enemmän toisiimme ja tehtävien teko on sujunut hyvin. Olemme aikataulussa oikeastaan edellä, joka on sinänsä hyvä juttu. Miinuksena on ehkä se, että emme aina noudata aikataulua. Olen kuitenkin oppinut paljon uutta viikon aikana opin mm. miten tehdään esim. velkakirja tai lasku ja kuinka voin laskea paljonko kulutan vettä ja, mitä se maksaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti